Avond4Daagse De Vecht 2022

Dit jaar mogen we weer – als vanouds – de 56e editie van de Avond4Daagse in de Vecht houden, welke zal plaatsvinden van 21 juni t/m 25 juni 2022. Vele wandelaars zullen dan weer richting de Vecht komen om te gaan wandelen, zo ook de scholen en sportverenigingen uit de omgeving. Er zijn, zoals gewoonlijk, drie afstanden te wandelen: de 5, 10 en 15 km.


Het inschrijfgeld bedraagt €5,- voor (school)kinderen t/m 12 jaar en €7,- voor deelnemers van 13 jaar en ouder. Schrijft men zich in als groep (min. 10 personen), dan dient op de eerste wandelavond het te betalen bedrag te worden voldaan. Tevens is het mogelijk om het totale bedrag over te maken voor maandag 20 juni 2022. Dit kan op het volgende rekeningnummer:

NL25RABO0111070619 o.v.v. ‘[Naam contactpersoon], Actiecomité A4D’.


De startplaats is voor elke wandelavond café De Groot, Avervoordseweg 2 De Vecht. De starttijd is iedere avond om 18.30u. Daarbij is de dinsdag 21 juni 2022 een zogeheten ‘inhaal’-avond, waarbij gewandeld kan worden als men verhinderd is op de gebruikelijke woensdag t/m zaterdag.


Voor de routes verwijzen we je door naar de pagina ‘routes’ op deze website.


Zaterdag, zal er zoals elk jaar weer een grootse intocht zijn voor de wandelaars aan de ‘Via Gladiola’ van De Vecht. De intocht zal starten bij het terrein van s.v. V en L en zal eindigen bij café de Groot! Aansluitend vindt hier het blarenbal🎉 plaats, waar we de week gezellig kunnen afsluiten met een feestje. Iedereen is hierbij natuurlijk meer dan welkom!

Wij hopen (en denken) dat het weer een leuke/sportieve editie gaat worden van de Avond4Daagse!